News Update :

AWARD DARI SAHABAT SETIA

November 22, 2009

Salam Persahabatan yang terindah,
Dalam kesibukan kerana tugas, seringkali saya tinggalkan blog ini kerana tidak sempat untuk online. Beberapa hari sebelum ini saya tidak berada di Kuching City, saya  telah ke Sibu, Sarikei dan Tanjung Manis atas urusan kerja. Nampaknya teman-teman blogger tetap setia mengunjungi blog Santai Sejenak, memberi salam dan kata semangat kepada saya. Sambil menghargai kesetiaan teman-teman, saya juga memohon maaf dengan rendah hati kerana terlambat mengunjungi atau membalas kunjungan. segala persahabatan dan kesetiaan dari teman-teman sangat saya hargai dengan sesungguhnya.

Dalam kesibukan itu juga, rupanya ada award dari sahabat blogger yang begitu setia mengunjungi dan  sering meninggalkan pesan buat saya.Terima kasih setinggi-tingginya saya ucapkan atas dukungan dan penghargaan yang diberi oleh sahabat-sahabat blogger Indonesia. Semoga persahabatan dan hubungan baik antara kita  semua akan terus berkekalan.



Blogger Indonesia Award dari IndobiZline Blog


Heartfelt Blogger Award dari  IndobiZline 
 

Blogger Community Award dari IndobiZline
 

Award dari Sabirinnet


Award Persahabatan dari Rizky2009


Blogger Friendships Award dari Rizky2009
 

Award Backlink dari Alkatro Zone



Award dari Miaw's World
 



TERIMA KASIH DAN SALAM HORMAT



Share this Article on :

20 comments:

Seri Bahasa said...

banyak awardnya sob kok ngak di bagi-bagi hehehe. seri harap rajin2 jangan males blogwalking.

al-basri said...

Seri Bahasa,
saya tak yakin ada orang mahu terima award dari saya, makanya tidak dibagi-bagi...

terima kasih atas pesan, saya baru sampai kuching malam tadi. baru sekarang dapat online.
salam sukses

albertus goentoer tjahjadi said...

wah... awardnya bagus-bagus sob... selamat ya...

Aryo Halim said...

wah borongan nih ya, selamat deh bro, smoga sukses dan terus semangat dalam blogging

Anaa said...

ana jg dpt dr rizky pdhl br skali kunjungan ke blogx? smg makin semangat ngeblogx wlu dtgh ksibukn.

Rizky2009 said...

makasih kawan award dr aku ikutan d post

al-basri said...

albertus goentoer tjahjadi,
terima kasih sob...

Hitler Jr. said...

Selamat atas awardnya ya sahabat. Semoga sukses selalu :D

NumB3R said...

samw2 sobat. .

terimakasih juga :)

Admin said...

Rizky2009,
memang begitu sewajarnya, terima kasih sobat.

Admin said...

Hitler Jr.,
terima kasih, sama-sama sukses sobat.

Admin said...

NumB3R,
terima kasih sob, salam ceria..

Admin said...

Aryo Halim,
terima kasih sob...sering memberi semangat untuk saya.

Anaa,
selamat ya, dapat award juga..
terima kasih, kita saling mendukung.

alkatro said...

salam sobat
selamat ya.. salam sukses selalu dan tetap semangat :)

Buaya Darat said...

award...satu tanda penghargaan dari seorang teman kepada teman yang lain. semoga award yang teman terima memberi semangat dan perangsang untuk terus belayar di alam maya ini.

Willyo Alsyah P. Isman said...

Award sahabat ini banyak juga yah...selamat..

blog buat blopggers said...

Selamat atas awardnya sobat, semoga makin sukses serta semangat ngeblognya sobat, hehe...

Helath Tips said...

Selamat atas award nya pren... Semangat terus ngeblognya...
Mampir2 di blog ku ya.. Health Tips

akhatam said...

Wah sukses ya sobat.. keep blogging..

pengumpulblog said...

salam al-basri...
blognya bertambah karen ya dengan awardnya. Apa kata kalau al-basri buat satu widget di sidebar untuk award collection. Tentu nampak ceria di samping terus memberi semangat kepada teman-teman blogger. maju terus sob....

Post a Comment

 

© Copyright al-basri 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.